Vårt sortiment

RAWCHOKLAD ISLÄNDSKT HAVSSALT

Isländskt oraffinerat havssalt tillverkat enligt 200-årig tradition med geotermisk energi. Det vill säga att Islands naturliga gejsrar används på ett miljövänligt sätt för att framställa saltet. Vi handströr sen saltet på chokladkakorna och tillsammans skapar de nordisk magi!

WERMLANDSCHOKLAD APELSIN&CITRON

Description

WERMLANDSCHOKLAD

Description

WERMLANDSCHOKLAD SALMIAK&LAKRITS

Description

RAWCHOKLAD LAKRITS

Krispiga bitar av äkta lakrits direkt från Kalabrien som är känt för att odla världens finaste lakrits. Den utvinns ur rötterna till växten Lakritsrot (Glycyrrhiza Glabra), där rötterna blir upp till 8 meter långa. Smaken är intensiv och välbalanserad med chokladen.

RAWCHOKLAD MINT NIBS

Kallpressad pepparmynta samsas här med knapriga kakaonibs, för en smakupplevelse med extra crunch.
Riktigt god choklad med mintsmak!

RAWCHOKLAD KARDEMUMMA

Varför inte en fika i form av choklad? Vi mal ner kardemumma i chokladen och tillsätter sen lite extra mortlad kardemumma för att framhäva citrustonerna som annars lätt försvinner om det blir för finmalt. Detta ger en trevlig kick, på samma sätt som kardemummakärnorna ger det där lilla extra till kanelbullen.

RAWCHOKLAD KAFFE

Värmländskt kaffe med värmländsk choklad ger en mjuk smak som ger dig känslan av att sitta på ett café och smutta på en kaffe latte. Detta är vår personliga favorit när det kommer till att sitta ner och koppla av med en bok eller mysstund framför tvn.

RAWCHOKLAD ORIGINAL 73%

Fyllig kakaosmak genomsyrar hela Original 73% och den fungerar även som bas för våra andra smaker. Med vår helt egendesignade chokladform och förpackning får ni inte bara en god chokladkaka, utan också en snygg chokladkaka. Perfekt att mysa med själv eller att ge bort som gåva.

RAWCHOKLAD ORIGINAL 83%

Efter ett stort intresse från er kunder så tog vi tillslut fram en choklad med högre kakaohalt. Otroligt len och fin 83% choklad som många blir överraskade av, inklusive vi själva. Vi uppmanar alla att smaka på den, även om man inte är förtjust i högre kakaohalter.

RAWCHOKLAD LJUS

En ljus choklad för dig som vill ha en lite sötare smak utan att kompromissa med innehållet.

RAWCHOKLAD KOKOS

Här mal vi kokosflingor med chokladen för att frigöra smaken och ge chokladen en fyllig kokossmak. Vi tillsätter sen mer kokosflingor i slutet för att få en kokos textur som ger mer smak. Detta är vår ljusaste smak och när vi tog fram den hade vi som mål att fylla hålet på marknaden när det kom till bristen av en bra kokoschoklad.

RAWCHOKLAD BLÅBÄR

Raw choklad tillsamamns med ekologiska blåbär.
Rawchoklad från Värmland gjord på orostade Criollo-kakaobönor från Peru. Tillsammans skapar de nordisk magi! Chokladen är mjölkfri, raw och sojafri.

RAWCHOKLAD ORIGINAL 100% 

100% så mörk en choklad kan bli och naturligtvis ekologisk. Mindre bitter och fylligare chokladsmak utan tillsatser.

RAWCHOKLAD PASSION & CHILI

En het chokladkaka med passionsfrukt och chili är gjord på orostade och ekologiska Criollo-kakaobönor från Peru som tillsammans med fylligt kokospalmsocker varsamt stenmalts till perfektion.

WERMLANDSCHOKLAD RAW VIT

Description

WERMLANDSCHOKLAD RAW 40% KOKOSGRÄDDE

Description