Bakchoklad


Vår rawchoklad med 73 procents kakaohalt är perfekt att använda som bakchoklad till exempelvis praliner, desserter och chokladgodsaker i största allmänhet. Bakchokladen passar också utmärkt till glass och glassdesserter.

Vi säljer vår bakchoklad praktiska i 5-gramsrutor som du enkelt kan temperera – värm upp till 42,5 grader, låt svalna till 26 grader och värm upp till 29 grader. Tablering är den tempereringsmetod vi tycker fungerar bäst.

Vi har också vår bakchoklad i 500-gramsblock. Blocken är utmärkta att ha när du ska riva choklad. Du får ett bra grepp och kan snabbt riva chokladen över kakor, till müsli och liknande.

Flera rawfoodkaféer och rawfoodrestauranger runt om i Sverige använder vår bakchoklad. Men även hemmabagare gillar vår bakchoklad och tycker den är såväl god som lättanvänd. Vill du ha chokladen i annan form ordnar vi det också!

Vill du ha prover och mer information om våra chokladrutor och chokladblock, kontakta Sebastian Bäckström, telefon 072-212 37 43.